Din indkøbskurv

  Business customer and purchasing from outside of Danmark?
  Then add your VAT number for VAT free purchasing.

  Handelsbetingelser

  Generelle oplysninger
  Toni Armatur ApS
  Valhøjs Alle 165, 2610 Rødovre
  E-mail: s@toni.dk
  Telefon: +45 36 70 14 22

   

  Betaling

  Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

   

  Levering

  Alle ordrer, der skal sendes i Danmark, bliver pålagt et fragtgebyr på kr. 100.

   

  Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne. Hvis man ønsker sin ordre leveret, uden man er hjemme (flexlevering), skal man skrive i kundekommentar: "Må stilles uden kvittering" eller fx "Sæt den ved garagen".


  Hvis man vælger denne løsning, overgår risikoen for varen til dig, når varen er afleveret. Du bør derfor undersøge varen snarest muligt og kontakte os med det samme, hvis pakken viser tydelige tegn på skade. Du skal være opmærksom på, at det kan være svært at bevise at en skade er sket inden levering, når pakken er leveret og har stået uden opsyn. NAVN kan kun holdes ansvarlige for forsinkelser og tab heraf, hvor det var klart for NAVN at varen skulle benyttes på et bestemt tidspunkt. Med GLS leveres varen dagen efter afsendelse. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til første dør i stueetagen.

   

  Fortrydelsesret

  Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

   

  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

   

  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mailadresse:s@toni.dk / pr telefon 36701422 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

   

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

   

  Returnering

  Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

   

  Varens stand, når du sender den retur

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

   

  Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


  Tilbagebetaling af returbeløbet

  Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


  Send varen til her:

  Toni Armatur ApS

  Valhøjs Alle 165, 2610 Rødovre


  Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.


  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


  Reklamationsret

  Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.


  Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


  Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


  Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.