OVERFLADER

Scroll for at se mere

Messing

Messings levende natur, gør det til et af de få materialer som kun bliver smukkere med tiden. Yndefuldt udbredes en smuk patinering, måned efter måned. Denne udtryksfulde patinering fortæller historien om dét liv der leves omkring det, og med det - sæsoner af brug der synliggøres tværs over overfladen som blide, bløde penselstrøg. 

Messingens tilstedeværelse tilbyder et beroligende og varmt udtryk, som let tilpasser sig de fleste boligers omgivelser. Den patinerede messings tidsløse appel er et vidnesbyrd om et kvalitetsmateriale, der er skabt til at udholde mange generationer. Den forbliver klassisk, men aldrig forældet.

I forlængelse af dets ærlige udseende, er massiv messing utrolig holdbar, korrosionsbestandigt og med antibakterielle egenskaber. 

Vedligeholdelse

Det håndpolerede messing er et levende materiale og vil forandre sig over tid alt efter brug. Du kan altid nemt polere dit TONI Copenhagen armatur op med Brazzo, hvis du ønsker et skinnende nyt udtryk.

Rengør gerne dit TONI Copenhagen produkt med varmt sæbevand og brug aldrig syreholdige rengøringsmidler, ståluld eller skuresvampe til rengøring.

Det danske grundvand er meget kalkholdigt, og vi anbefaler derfor, at du får dit armatur serviceret hvert 5. år af en autoriseret vvs’er.

Krom

Kroms lysende og klare glød formidler i sin enkleste form en følelse af renhed og arkitektonisk raffinement, der gør den til en iøjnefaldende tilføjelse til moderne interiør. 

Når klassiske TONI Copenhagen designs belægges med krom, redefineres produkternes varme appel til et strammere og skarpere udseende. Krom bringer en friskhed, og et nyt udtryk til alt, hvad det kommer i kontakt med.

Krom er en glat og fejlfri overflade. Den skinnende, spejlblanke effekt opnås ved brug af teknikken, elektrogalvanisering. Alle armaturets dele dyppes nøje i overfladebehandlingen, som resulterer i et modstandsdygtigt og utrolig holdbart produkt, der er særligt afvisende overfor ridser og korrosion.

Vedligeholdelse

Krom er en behandlet overflade. Vi fraråder på det kraftigste at pudse eller skure alle produkter fra TONI Copenhagen, der er overfladebehandlede. 

Rengør gerne dit TONI Copenhagen produkt med varmt sæbevand og brug aldrig syreholdige rengøringsmidler, ståluld eller skuresvampe til rengøring. For at lette rengøring, kan armaturer tørres af efter brug. 

Det danske grundvand er meget kalkholdigt, og vi anbefaler derfor, at du får dit armatur serviceret hvert 5. år af en autoriseret vvs’er. 

Satin Black

Hypnotiserende og karakteristisk i sit udtryk - Satin Black forener satins klassiske elegance med den dristige, oplivende essens af sort. Satin Black tilbyder en ny og ofte uventet dimension til velkendte former og rum, mens armaturets design og funktion er af samme kvalitet som kendetegner TONI Copenhagen.

Satin Black er vores mest holdbare overfladebehandling. Ved at bruge en innovativ polyesterbaseret overfladebehandling fra BROEN-LAB sikrer vi, at Satin Black er let at rengøre og egnet til selv de mest opslidende miljøer. Overfladebehandlingen er designet til at modstå skadelige kemikalier, varme og UV-lys og giver dermed brugeren en livslang tryghed.

Vedligeholdelse

Satin Black er en behandlet overflade. Vi fraråder på det kraftigste at pudse eller skure alle produkter fra TONI Copenhagen, der er overfladebehandlede. Rengør gerne dit TONI Copenhagen produkt med varmt sæbevand og brug aldrig syreholdige rengøringsmidler, ståluld eller skuresvampe til rengøring.

For at lette rengøring, kan armaturer tørres af efter brug. 

Det danske grundvand er meget kalkholdigt, og vi anbefaler derfor, at du får dit armatur serviceret hvert 5. år af en autoriseret vvs’er.