Din indkøbskurv

  Business customer and purchasing from outside of Danmark?
  Then add your VAT number for VAT free purchasing.

  10/06-2020

  Sokkelund Café & Brasserie

  Historier / Sokkelund Café & Brasserie

  Sokkelund Café & Brasserie

  Sokkelund Café & Brasserie – pariserstemning midt på Frederiksberg

  Steak tartare, hummer, moules frites, chevre chaud – menukortet på Sokkelund Café & Brasserie er spækket med franske fristelser. Stedet inviterer til alt fra afslappet morgenkaffe til hyggelige middage og lange weekendaftener med god vin og drinks; centralt placeret på Frederiksberg. Når man træder ind på caféen svejferne tankerne dog mod gader og stræder i byernes by, Paris. Om det er de klassiske, runde bistroborde på fortovet eller de glasbeklædte lofter, der sætter stemningen, er svært at sige. Sokkelunds kærlighed til den gode detalje skinner bare utvivlsomt igennem små som store elementer og strækker sig som en rød tråd på tværs af menukort, indretning og service. 

   

  Det bedste overblik over caféen på Frederiksbergs Smallegade får man fra den elegant svungne bar, der lægger op til at nyde en håndbrygget cappuccino eller et glans kølig Sancerre fra stedets velassorterede vinkort. Herfra kan man både holde øje med livet i caféen og observere aktiviteterne bag baren, der er udstyret med et SP-armatur i blank krom, som fletter fingre med lokalets bistrostemning. 

   

  Selv på toilettet er fornemmer man stedets ånd. Her skaber dybe, rolige farver, spejle og velduftende håndsæbe en behagelig atmosfære. Klassiske hvide bistrovaske er udstyret med TONI Copenhagens genkendelige Christiansborg-armatur, der ligeledes føjer sig som en naturlig forlængelse til Sokkelunds indbydende, gedigne stemning.